Hľadaj
× Aplikácia Aplikácia

Kľúčové slovo: Úrad na ochranu osobných údajov SR

20.8.2021 Správy

Zamestnanci Apple sa do kancelárií zrejme tak skoro nevrátia, podobné úmysly má aj Facebook

20.8.2021 (Webnoviny.sk) - Zamestnanci americkej technologickej spoločnosti Apple sa nemusia vrátiť do svojich kancelárií až do januára. Dôvodom sú obavy z rastúceho počtu nákaz ...

28.1.2020 Správy

Módny obchodný reťazec sa dopustil rozsiahleho porušenia ochrany osobných údajov

27.1.2020 (Webnoviny.sk) - Nemecký úrad na ochranu osobných údajov začal prešetrovať švédsky módny obchodný reťazec H&M na základe dôkazov, že sa dopustil rozsiahleho porušenia ...

18.11.2019 Natália Hučková

Hackeri získali údaje 6 miliónov Bulharov, pokutu zaplatí finančný úrad

Bulharská národná agentúra pre príjmy (finančný úrad) musí za únik osobných údajov zaplatiť pokutu 2,6 milióna eur. Bezpečnostný únik, ktorý sa stal ešte v júli 2019, zasiahol ...

11.4.2019 Natália Hučková

Firmy robia pri ochrane osobných údajov množstvo chýb

Zohľadniť GDPR v rámci činnosti spoločností nie je vôbec jednoduché. Preskúmať, kde všade dochádza k spracúvaniu osobných údajov, je často oveľa náročnejší proces, ako sa na ...

27.2.2019 Natália Hučková

Kontroly ochrany osobných údajov čakajú v tomto roku najmä verejnú správu

Úrad na ochranu osobných údajov SR (ÚOOÚ) informoval, na aké subjekty si posvieti v roku 2019. Kontrolám sa nevyhnú najmä subjekty verejnej správy. To však neznamená, že ÚOOÚ nemôže ...

7.2.2019 Natália Hučková

Firmy si pýtajú súhlas na spracovanie údajov aj vtedy, keď nemusia, upozorňuje ÚOOÚ

Pri príležitosti Medzinárodného dňa ochrany osobných údajov usporiadal Úrad na ochranu osobných údajov SR (ÚOOÚ) odborný workshop, počas ktorého úrad upozornil na viaceré chyby, ...

22.5.2018 Redakcia FinReport

GDPR: Firmy by sa mali pripraviť na spoluprácu s ÚOOÚ

Nariadenie general data protection regulation (GDPR) je relatívne komplikovaná norma, ktorá sa do slovenskej legislatívy dostala prostredníctvom zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných ...

Aplikácia
PHP Developer - študentská brigáda PHP Developer - študentská brigáda
PHP Developer províznych systémov PHP Developer províznych systémov
PHP Developer poistných agregátorov PHP Developer poistných agregátorov
PHP Developer FinTech cloudových riešení PHP Developer FinTech cloudových riešení

Najčítanejšie

  1. 1.
    So štátom dnes robí biznis takmer 23-tisíc firiem
  2. 2.
    Únia za 20 rokov zostarla o viac ako 5 rokov. Priemerný Slovák je mladší ako priemerný Európan
  3. 3.
    Vláda sa zaviazala dobudovať areál Múzea holokaustu v Seredi, vybuduje aj pamätník
  4. 4.
    V Rimavskej Sobote zostáva nezamestnanosť stále na úrovni 20 percent
  5. 5.
    Muž vstúpil neoprávnene do koľajiska, zrážku s vlakom neprežil (foto)