Hľadaj
× Aplikácia Aplikácia

Kľúčové slovo: ochrana osobných údajov

10.10.2022 Magdaléna Švančarková

Kontrola GDPR na Slovensku zúfalo potrebuje odborníkov, nie politických nominantov

Úrad na ochranu osobných údajov je pred kolapsom, upozornila na to posledná Správa o stave ochrany osobných údajov za rok 2021. Problémom je nedostatok zamestnancov, ale aj chýbajúce ...

7.9.2022 Redakcia FinReport

Instagram si nedal pozor na osobné údaje používateľov a v Írsku dostal 400-miliónovú pokutu

Sociálne médiá v minulosti museli zaplatiť pokuty vo výške desiatok miliónov eur za nesprávne narábanie s osobnými údajmi svojich používateľov. Žiadna spoločnosť však dosiaľ ...

7.7.2022 Naďa Černá

Súdny dvor EÚ posilňuje práva spotrebiteľských združení v boji za ochranu GDPR

Súdny dvor EÚ výrazne posilnil právomoci spotrebiteľských organizácií. Odsúhlasil, že budú môcť podávať žaloby kvôli porušeniu ochrany osobných údajov (GDPR) aj bez poverenia od ...

28.1.2021 Redakcia FinReport

Projekt digitálneho eura vo virtuálnej peňaženke spojí anonymitu online meny s reputáciou centrálnej banky

Prezidentka Európskej centrálnej banky (ECB) Christine Lagardeová svoje ostatné vystúpenie venovala téme digitálneho eura. Centrálna banka o ňom premýšľa už dlhší čas. Zámer je ...

17.1.2021 Redakcia FinReport

TOP 5 trendov z oblasti o bezpečnosti platieb v roku 2021. Všetky oči sa upierajú na Európu

V roku 2020 sa zdalo, akoby sa zastavil čas, ale nebola to pravda. Kvôli pandémii koronavírusu sa globálna ekonomika zásadne zmenila. Skúsenosti z predchádzajúceho roku urýchlili inovácie ...

8.11.2020 Redakcia FinReport

Pri práci z domu musia firmy myslieť na zvýšenú ochranu dát

V dôsledku druhej vlny pandémie koronavírusu stále viac firiem opätovne zatvára svoje kancelárie a priestory. Tisícky pracovníkov zostávajú pracovať z domu v režime takzvaného home ...

16.9.2020 Správy

Prvý krok k transformácii sektora energetiky. Najväčšie batériové úložisko na Slovensku bolo úspešne zapojené

16.9.2020 (Webnoviny.sk) - Prvé smart batériové riešenie svojho druhu na Slovensku a v okolitých krajinách bolo po úspešnom testovacom mesiaci uvedené do prevádzky minulý týždeň v ...

3.9.2020 Redakcia FinReport

Firmy si budujú digitálnu dôveru. Až 60 percent z nich zaviedlo opatrenia na zlepšenie ochrany dát

Prioritou číslo jeden v oblasti manažmentu pohľadávok je vyššia ochrana dát. Vyplýva to z medzinárodnej reprezentatívnej štúdie European Payment Practices. Podľa nej až 60 % ...

20.5.2020 Správy

Hekeri ukradli údaje o deviatich miliónoch zákazníkov leteckej spoločnosti easyJet

19.5.2020 (Webnoviny.sk) - Hekeri napadli britskú leteckú spoločnosť easyJet a získali prístup k informáciám o deviatich miliónoch zákazníkov, pričom ukradli ich e-mailové adresy a ...

10.5.2020 Správy

Teploty na Slovensku majú dosiahnuť letné hodnoty, predpovedajú meteorológovia

10.5.2020 (Webnoviny.sk) - Po prednej strane oblasti nižšieho tlaku vzduchu nad západnou a severnou Európou k nám bude od juhozápadu prúdiť teplý a vlhký vzduch. Ako informuje Slovenský ...

Aplikácia

  1. 1.
    Minimálne zdravotné odvody v roku 2023 najviac pocítia tí, ktorí zarábajú najmenej
  2. 2.
    Kde sú najdrahšie nehnuteľnosti na bývanie v Európe a v ktorých krajinách majú najlacnejšie hypotéky?
  3. 3.
    Centrálny register účtov pravdepodobne k začiatku roku 2023 fungovať nebude
  4. 4.
    TOP 8 noviniek v novele Zákonníka práce
  5. 5.
    Featurespace: Umelou inteligenciou chcú zabojovať proti finančnej kriminalite